Het Saaasa doel

Het doel van Saaasa is om mensen zoals jij en ik bij elkaar te krijgen en deel te laten nemen aan een hele nieuwe familie. De Saaasa familie.

Saaasa heeft niet als doel veel geld te verdienen, het is helaas nodig want het is een smeermiddel. Wat we willen en zoeken zijn enthousiaste mensen die met elkaar aan een gaaf product willen werken. Barsten van de creativiteit en willen delen in hun kennis, of gewoon heel hard willen werken en ook plezier daarin hebben. Misschien wil je wel gewoon een nieuwe weg inslaan. Wellicht ben jij straks een schakel in het concept Saaasa en bepaal je samen met de rest welke weg we ingaan !

Ben jij die harde werker met veel frees ervaring of kun je goed overweg met Autocad ? Wellicht ben jij die gedreven DTPer en kun je de mooiste illustraties maken. Of ben jij die student fotografie en film, op zoek naar een opdracht voor school ? Weet jij de weg op internet als geen ander en is google je beste vriend ? Of heb je connecties in de kleding wereld en weet je van aanpakken. Riders die pas stoppen als alles gebroken is en niet weten van ophouden, of ben jij dat gewone meisje van de straat of die jongen om de hoek….. die niets liever doen dan leuk op een foto staan ?

Ben jij dat Saaasa familielid ?  En denk je te kunnen helpen, kom dan eens langs in Haarlem-noord wie weet….ben jij diegene die we zoeken om in je vrijetijd met Saaasa bezig te zijn.

Cu on the Saaasa playground !

 

Evelien, Linda, Kasper, Willem, Justine, Peter, Stijn, Lisa, Noa, Anita, Cyriel, Manus, Arthur, Terence, Boaz, Leks, Peter, Bastiaan, Sandra, Dirk, Jan Willem, Rene, Seref en iedereen om me heen die ik vergeet. Thanks voor alles wat jullie voor me doen !     Gert-jan Vlug ….je had ook NEE kunnen zeggen.

Henrico